Tjänster

HANTVERK MED KVALITET

Vi har lång erfarenhet av golvläggning, kakel och plattsättning och golvslipning– välj bland mängder av olika tjänster för ett snyggt och optimalt slutresultat med lång hållbarhet och vi använder miljövänliga produkter av hög kvalité. Vi har mer än 35 års erfarenhet och sätter stort värde på personlig service.

Varmt välkommen till Golvkomfort AB!

Trägolv

Vi hjälper dig med att lägga alla typer av trägolv, från massiva trägolv, till vacker fiskbensparkett och stavparkett. Vi arbetar även med lamellparkett och laminat.

Vi på Golvkomfort slipar alla sorters trägolv och gör ytbehandlingar efter dina önskemål. Välj mellan olika ytbehandlingar såsom lack, olja, hårdvaxolja, såpa eller bets/infärgning.

 

Våtrum

Att välja våtrumsmatta/tapet i våtrummet är ett klokt val. Vi utför trygga badrumsrenoveringar med våtrumsmatta/våtrumstapeter som idag finns i många vackra mönster och färger.

Vi är ett auktoriserat företag för godkända våtrum.
Läs mer på gvk.se

Kakel & Klinker

Vi utför alla typer av kakel och klinkerarbeten och vi är noggranna och skickliga i detta. Keramik har många fördelar; håller över tid, slitstarkt material, värmeledande, lättskött och inte minst, finns i mängder av former, färger och utföranden.  Om ni önskar gör vi helhetslösningar tillsammans med våra underleverantörer.

Linoleum

Linoleumgolv är ett slitstarkt och tåligt golv som passar många ytor i hemmet och i offentliga miljöer. Då det är en naturprodukt tillverkad av odlingsbara råvaror är det dessutom miljövänligt, både i produktionen och som avfall i slutänden.

Det är självreparerande, antistatiskt, bakterieavvisande, hållbart, svårt att lägga fel, stötdämpande och har en mjuk, varm och behaglig känsla.

 

Offentlig miljö

I ett offentligt utrymme ska golvmaterialet tåla en högre belastning och vara tex ljuddämpande för att få en bra arbetskonfort. Vi har lång erfarenhet av golvläggning i offentlig miljö och skräddasyr för varje unik kund.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss - klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort!

Image

Golvkomfort AB

013-24 24 90

info@golvkomfort.se

Gottorpsgatan 16

582 73 Linköping

013-24 24 90

Image